Mintiga Systema

Logo dodavatele skleněných příček Nordwall

Nordwall - přenastavitelné skleněné příčky pro kanceláře i domov

Představení společnosti

Od roku 1972 vyrábíme a navrhujeme dělicí stěny a vybavené stěny, které definují a vytvářejí pracovní prostory v kancelářském prostředí. Naše úspěšná partnerství nám umožnila uskutečňovat národní a mezinárodní projekty a učinila nás aktivní součástí vytváření různých prostředí při definování prvků, které ovlivňují pohodu lidí a pracovní procesy.

Naše systémy

Nordwall se specializuje na výrobu a navrhování skleněných a neprůhledných demontovatelných příček a vybavených stěn a vyznačuje se přizpůsobitelnými liniemi s různými tvary, které mohou vytvořit výrazná, funkční a akusticky izolovaná prostředí pomocí charakteristických estetických přístupů.

DIVA

DIVA je mobilní, modulární systém dělicích stěn, který lze vybavit dle potřeby. Vyznačuje se samostatnou vnitřní kovovou konstrukcí a nezávislými neprůhlednými nebo skleněnými vnějšími panely upevněnými pomocí exkluzivního patentovaného zacvakávacího systému. Systém DIVA zajišťuje vynikající úroveň zvukové izolace díky utěsnění vertikálních a horizontálních spojů, výraznému snížení tuhých akustických mostů a nezávislosti mezi různými dokončovacími panely, ať už neprůhlednými nebo skleněnými.

Více informací naleznete zde.

Previous
Next

DUO

DUO je systém kancelářských dělících stěn, ve kterém vysoce bezpečné skleněné prvky s polykarbonátovými svislými spoji zaručují nejen vysokou neprůzvučnost, ale i absolutní čistotu získaného obrazu, a to zejména použitím extrudovaných hliníkových profilů upevněných pouze na obvodu stěny. Systém DUO, který je k dispozici ve verzích s dvojitým sklem, jednoduchým ofsetovým sklem a centrálním sklem, má kapacitu přizpůsobit se různým stylům a projektovým nápadům, od nejpřísnějšího minimalismu, pokud jde o rozměry viditelných profilů. 

Více informací naleznete zde.

Previous
Next

IDEA

IDEA je systém nosných dělicích stěn z jednotlivých skleněných panelů. Nemá žádnou vnitřní strukturu a vyznačuje se vertikálním polykarbonátovým spojem, který zajišťuje kompletní čištění, a to i díky přítomnosti extrudovaných hliníkových konstrukčních profilů upevněných výhradně na obvodu stěny. Systém IDEA se svou řadou návrhů horizontálních profilů vedených podél podlahy nebo stropu umožňuje brilantní řešení všech druhů projektů a také dokonalou kompenzaci pružných průhybů desky až +/- 15 mm. Zaručuje také vynikající úroveň zvukové izolace díky rozmanitosti skel, která jsou k dispozici. Podstatným rozdílem mezi touto stěnou a systémem NEXUS je zaoblený a lehčí profil z horní skupiny kolejnic.

 Více informací naleznete zde.

Previous
Next

LUCE

LUCE je mobilní modulární systém dělicích stěn, který lze vybavit dle potřeby. Vyznačuje se samostatnou vnitřní kovovou konstrukcí a nezávislými neprůhlednými a/nebo skleněnými vnějšími panely upevněnými pomocí exkluzivního patentovaného zacvakávacího systému. Systém LUCE zajišťuje vynikající úroveň zvukové izolace díky utěsnění svislých a vodorovných spojů, výraznému snížení tuhých akustických mostů a nezávislosti mezi různými dokončovacími panely, ať už jsou neprůhledné nebo skleněné. LUCE je skleněná varianta stěny DIVA, která vytváří obzvláště krásný efekt.

 Více informací naleznete zde.

Previous
Next

NEXUS

NEXUS je systém nosných dělicích stěn postavený z jednotlivých skleněných panelů. Nemá žádnou vnitřní strukturu a vyznačuje se vertikálním polykarbonátovým spojem, který zajišťuje kompletní čištění, a to i díky přítomnosti extrudovaných hliníkových konstrukčních profilů upevněných výhradně na obvodu stěny. Systém NEXUS se svou řadou návrhů horizontálních profilů vedených podél podlahy nebo stropu umožňuje brilantní řešení všech druhů projektů a také dokonalou kompenzaci pružných průhybů desky až +/- 25 mm. Zaručuje také vynikající úroveň zvukové izolace díky rozmanitosti skel, která jsou k dispozici.

Více informací naleznete zde.

Previous
Next

TALEA

TALEA je systém dělicích stěn, který slouží dvojímu účelu – rozděluje prostory a působí jako kontejner. Je modulární a lze jej spárovat s celou řadou dělících stěn Nordwall. Systém TALEA, složený z modulárních prvků, které lze přizpůsobit různým požadavkům uživatele, umožňuje brilantní řešení jakéhokoli druhu projektu a nabízí maximální flexibilitu a rychlou montáž, protože prefabrikované komponenty nevyžadují žádné úpravy nebo opravy na místě. Více informací naleznete zde.

Previous
Next

KONTAKT

    MintiGa systema s.r.o.
    Mail: obchod@mintiga.cz
    Tel: +420 733 174 194
    Adresa: Nové sady 988/2,602 00 Brno

    Distributor Nordwall pro ČR a SK