Previous
Next

DIVA

Systém modulárních příček DIVA - profil

DIVA je mobilní, modulární systém dělicích stěn, který lze vybavit dle potřeby. Vyznačuje se samostatnou vnitřní kovovou konstrukcí a nezávislými neprůhlednými nebo skleněnými vnějšími panely upevněnými pomocí exkluzivního patentovaného zacvakávacího systému. Systém DIVA zajišťuje vynikající úroveň zvukové izolace díky utěsnění vertikálních a horizontálních spojů, výraznému snížení tuhých akustických mostů a nezávislosti mezi různými dokončovacími panely, ať už neprůhlednými nebo skleněnými.  Modulární struktura této stěny umožňuje rychlé úpravy konfigurace s nízkým procentem nepoužitých komponent, protože jsou kompletně předmontované a lze je znovu použít, aniž by bylo nutné je upravovat nebo opravovat na staveništi. 

Stěny jsou připevněny ke stropu a podlaze pomocí 10/10 za studena potažených, předem lakovaných kovových kolejnic, které zároveň slouží jako soklové lišty. Extrudované PVC profily vložené na koncích aktivních pilířů a nosníků umožňují mechanické blokování celého systému. Neprůhledné dokončovací panely vyrobené z melaminového laminátu třídy E1 v několika barvách lze použít oboustranně. Je také možné vložit panely z několika dalších materiálů jako je dřevo, jiné lamináty, látkové čalounění a další, kde jsou všechny tloušťky upraveny tak, aby je bylo možné nacvaknout na nosnou konstrukci bez nutnosti použití dalších upevňovacích prvků.

Skleněné panely osazené 6mm sklem jsou vyrobeny ze sklonosných bočních profilů vytlačovaných z předem upraveného hliníku a jsou upraveny tak, aby se daly nacvaknout na nosnou konstrukci. Ty se montují pomocí nastavitelných spojů opatřených těsněním v souladu s bezpečnostními normami. Nabízíme dvojitá skla, jednoduchá ofsetová skla a centrální skla. Koncové a rohové prvky, vyrobené z předem upravených extrudovaných hliníkových profilů, jsou rovněž upraveny tak, aby je bylo možné nacvaknout na nosnou konstrukci a připevnit šrouby zevnitř. Dveře stěn DIVA jsou vyrobeny z předem upravených extrudovaných hliníkových profilů s těsněním na třech stranách a jejich tloušťka je upravena tak, aby se daly nacvaknout na nosnou konstrukci a upevnit pomocí neviditelných šroubů. Zahrnují neprůhledné nebo skleněné výklopné dveře s panty, knoflíky a zámky. K dispozici mohou být neprůhledné nebo skleněné posuvné dveře nebo roletové dveře, s otočnými nebo bočními panty, plus široká škála příslušenství, kliky na výběr a možnost použití neviditelného mechanismu automatického zavírání dveří na vnitřní nebo vnější straně.

Previous
Next